V našom kvetinárstve sa špecializujeme na tvorbu svadobnej výzdoby už viac ako 8 rokov, počas ktorých sme mali možnosť pracovať na malých, intímnych svadbách aj na veľkolepých oslavách. Našou silou je osobný prístup a zameranie na detail. Každý prvok výzdoby starostlivo preberieme so snúbencami, aby sme vytvorili harmóniu medzi farebnou schémou, štýlom a samotným priestorom, kde sa bude svadba konať.

Pre snúbencov pripravujeme svadobnú ponuku na mieru, ktorú vytvárame vždy so zreteľom na ich predstavy a finančné možnosti. Naša ponuka zahŕňa prehľad všetkých dostupných možností, prispôsobený vašim konkrétnym želaniam a vkusu. Spoločne preberieme všetky detaily, aby sme zabezpečili, že výzdoba bude dokonale ladiť s celkovou atmosférou a prostredím vášho svadobného dňa.

Pre tých, ktorí majú záujem o hlbšie konzultácie a chcú, aby každý detail dokonale zapadol, ponúkame osobné stretnutie priamo v našom kvetinárstve. Táto konzultácia je spoplatnená sumou 20 €, ale ak sa rozhodnete pre nás, túto sumu vám odrátame z celkovej ceny za svadobnú výzdobu. Počas konzultácie vám radi poradíme s výberom dizajnu, farebnosti a celkového štýlu, aby výsledok presne zodpovedal vašim predstavám a vytvoril nezabudnuteľnú atmosféru.

Sme tu pre vás, aby sme spoločne vytvorili svadobnú výzdobu, ktorá bude nielen krásna, ale aj dokonale osobitá, zladená s vaším priestorom a snami. Veríme, že každý detail má svoj význam, a práve preto kladieme dôraz na každú drobnosť, aby váš deň bol jednoducho dokonalý.

Pozrite si našu prácu!

Výber svadobných priestorov, ktoré prešli našimi rukami

Odporúčania pre vás

klavír, flauta, violončelo

Originálne svadobné oznámenia

Hudba, svetlá, moderovanie, starejší

Scroll to Top